Onze oplossing Inzicht in
creditmanagement

Door jarenlange ervaring in creditmanagement weten wij waar ondernemers ’s nachts van wakker liggen. En belangrijker: waar ze wakker van zouden móeten liggen. Dat brachten we samen in Debiweb. Onze webapplicatie maakt risico’s rond uw geldstromen inzichtelijk, stelt hapklare actiepunten voor en voert deze effectief uit.

Bekijk hier onze oplossingen!

Inzicht in creditmanagement

Uw financiële blinddoek af

Veel bedrijven zijn zich niet bewust van de latente werkkapitaalrisico’s die als een zwaard van Damocles boven hen hangen. Debiweb neemt uw financiële blinddoek af door aanwezige problemen op een transparante wijze inzichtelijk te maken. Uw bedrijfsprocessen leggen we flexibel vast in een robuust stappenplan.

Flexibel
totaalpakket

Onze webapplicatie biedt ultieme flexibiliteit bij het inrichten van een order-to-cash-proces dat bij uw bedrijf past. Wij assisteren u bij het secuur inrichten van Debiweb, afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Zo creëren we bewustwording van latente risico’s/problemen en bepalen we KPI’s. Want goed creditmanagement is veel meer dan alleen het innen van geld.

Hapklare
actiepunten

Uw bedrijfsprocessen worden in Debiweb onderdeel van een robuust stappenplan. Daarna is het voor u slechts nog een kwestie van uitvoeren van hapklare actiepunten. Een belletje naar uw debiteur of een digitale aanmaning versturen? Debiweb houdt het bij en herinnert u aan de juiste acties op het juiste moment.

Grondige
dossieropbouw

Debiweb brengt alle klantinformatie op een overzichtelijke manier samen, gekoppeld aan het boekhoudprogramma van uw keuze. Onze applicatie zorgt voor een grondige dossieropbouw van alle ontwikkelingen omtrent uw debiteuren. Daarbij heeft u op ieder gewenst moment de huidige stand van zaken inzichtelijk en kunt u altijd terugvallen op een compleet klantdossier.

Effectief
klachtenbeheer

Debiweb maakt effectief klachtenmanagement mogelijk. Onze applicatie ondersteunt bij klachtenbeheer op individueel debiteurenniveau en koppelt daar een gericht stappenplan aan. Maar ook op portefeuilleniveau binnen uw bedrijf ontvangt u hulpvolle inzichten. Welke klachten lopen er, wat voor bedragen zijn ermee gemoeid en welke structurele oplossingen bieden zich aan?

Mogelijkheid tot
(minnelijke) incasso

Komt uw bedrijf er toch niet uit met een debiteur? En blijft de factuur onbetaald? Dan biedt Debiweb de unieke mogelijkheid om zelf een traject tot minnelijke incasso te starten. Daardoor houdt u grip op de situatie en vergroot u de kans dat u een gang naar de deurwaarder voorkomt. Komt het alsnog zover? Dan beschikt u met Debiweb over een grondig dossier om uw zaak mee te staven.

Betalingsregelingen
opstellen

Debiweb maakt het treffen van een betalingsregeling met uw debiteur mogelijk. Onze applicatie legt gemaakte afspraken nauwkeurig vast en monitort vervolgens actief de vorderingen. Leidt dit alsnog niet tot het gewenste resultaat? Dan stelt Debiweb gerichte acties voor.

Slimme en accurate
rapportages

Debiweb is een slimme webapplicatie, die continue leert en uw bedrijf op de hoogte houdt van zijn bevindingen. Debiweb past daar de voorgestelde actiepunten op aan en presenteert accurate rapportages, bijvoorbeeld van de DSO. Door middel van cashflowforcasting weet uw bedrijf wat het kan verwachten aan betalingen en vorderingen.

Debiweb brengt
daadkracht in
creditmanagement

Persoonlijk advies

Benieuwd wat Debiweb voor uw bedrijf kan betekenen? Wij komen graag met u in contact voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, waarin we uw wensen en vraagstukken inventariseren en onze oplossing daarvoor aanbieden. Ontdek wat Debiweb uw bedrijf oplevert!

Benieuwd hoe debiweb uw
bedrijf naar een hoger plan tilt?

Deze bedrijven werken
al met Debiweb

Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op
Christiaan Roos Debiteurenbeheerder Gebr. Fuite Veevoeders
Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op

Support en sales ons team staat voor u klaar!

Bel ons:
038 - 385 18 68
Mail ons:
support@debiweb.nl
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »