Support

Hulp nodig? Debiweb staat voor u klaar.
U kunt ons supportteam bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Mail ons:
info@debiweb.nl
Bel ons:
038 - 385 18 68
Support

Veelgestelde vragen

Starten met Debiweb
Wat zijn de systeemeisen voor Debiweb?

Debiweb werkt met elke moderne browser. Ook werkt Debiweb in deels verouderde browsers, echter raden wij sterk aan om altijd met een bijgewerkte browser te werken.

Kan ik gegevens overzetten vanuit een ander credit management software?

In veel gevallen is het mogelijk gegevens over te zetten naar Debiweb. Echter zijn wij afhankelijk van de medewerking van de andere partij. Wanneer wij gegevens krijgen aangeleverd of kunnen exporteren uit andere credit management software kunnen wij dit naar Debiweb migreren.

Is Debiweb een cloud oplossing?

Debiweb wordt aangeboden als een volledig gehoste cloudoplossing. Debiweb wordt ter beschikking gesteld aan de gebruikers via het internet vanaf de servers van Infracom ICT.

Hoe kan ik probleemloos starten met Debiweb?

Wanneer de keuze voor Debiweb is gemaakt als nieuwe credit management oplossing staat een consultant van Debiweb klaar om te ondersteunen bij een succesvolle implementatie. Debiweb hanteert een overzichtelijke projectaanpak waarbij we nauw met u samenwerken. Het projectaanpak bestaat uit een inventarisatiefase, adviesfase aangaande inrichting, inrichtingsfase en acceptatie. Natuurlijk wordt er door Debiweb ook een gebruikerstraining verzorgd.

Met welke Payment Service Providers (betaalproviders) heeft Debiweb een koppeling?

Debiweb heeft een directe koppelingen met het betaalplatform van CM Payments. Hiermee kunnen we vele online betalingen accepteren op één platform. U kiest zelf de betaalmethoden en accepteer betalingen op elk kanaal en apparaat.

Welke koppelingen met boekhoudsystemen zijn er beschikbaar?

Door middel van een samenwerking met d-basics heeft Debiweb een koppeling met een breed scala aan partijen en systemen. U kunt denken aan een groot aantal boekhoudsystemen en kassasystemen.

Beveiliging van Debiweb
In welk datacentrum staan al mijn gegevens?

Debiweb wordt volledig gehost door onze IT-partner Infracom ICT. Data van debiteuren en facturen wordt in hun Nederlandse datacentrum opgeslagen.

Wie heeft toegang tot mijn gegevens?

Elke klant krijgt in Debiweb een eigen omgeving waar niemand anders dan u iets mee te maken heeft. Deze omgevingen hebben allemaal een eigen beveiligde database. Daarnaast hebben alleen een aantal gecertificeerde systeembeheerders van Infracom ICT toegang tot deze databases. Niemand anders heeft toegang tot uw gegevens.

Hoe is de back-up van Debiweb geregeld?

Er wordt dagelijks een (versleutelde) back-up gemaakt van alle data in Debiweb. Bij dit geautomatiseerde proces komen geen mensen aan te pas, dit zodat uw gegevens te alle tijde veilig zijn.

Waar bestaat de infrastructuur van Debiweb uit?

De Debiweb infrastructuur bestaan onder meer uit een webserver, database systemen en daarbij horende netwerkcomponenten. Deze zijn waar mogelijk dubbel uitgevoerd. Mocht er onverhoopt iets mislopen in onze infrastructuur dan worden reservesystemen ingeschakeld zodat downtime zoveel mogelijk beperkt wordt.

Hoe wordt de verbinding van Debiweb versleuteld?

Inloggen en werken met Debiweb werkt alleen over een beveiligde verbinden. Deze HTTPS verbinding is wereldwijd de standaard, ook worden deze gebruikt door bijvoorbeeld banken en overheden. Deze HTTPS verbinding is versleuteld via een cryptosleutel en met een SSL certificaat uitgegeven door Sectigo rsa domain validation.

Wanneer voeren jullie onderhoud uit aan Debiweb?

Debiweb hecht grote waarde aan een up to date systeem. Daarom voeren wij met regelmaat onderhoud aan onze systemen uit. Dit doen wij waar mogelijk ‘s nachts. Zo ondervinden onze klanten hier geen hinder van. Grote onderhoudswerkzaamheden kondigen wij ruim van te voren aan. Door deze manier van werken komt de stabiliteit en betrouwbaarheid van Debiweb niet in het gedrang.

Training en consultancy
Hoe gaat een training van Debiweb in zijn werk?

Debiweb werkt middels klassikale trainingen. Deze klassikale training volg je op het kantoor van Debiweb. In overleg kan de training ook bij u op kantoor worden verzorgd. Wij kiezen bewust voor klassikale trainingen om naast applicatie inhoudelijke onderwerpen ook persoonlijk advies aangaande credit management vraagstukken te kunnen geven. Deze trainingen hebben een beperkt aantal plaatsen. Inschrijven per deelnemer is verplicht.

Ik heb mij ingeschreven voor een training, hoe nu verder?

Na inschrijving voor een klassikale training sturen wij een e-mailbevestiging. Hierin staan alle belangrijke gegevens zoals locatie, route en tijdstip. Het tijdstip wordt bepaald in samenspraak met u en de consultant die betrokken is bij de implementatie van uw Debiweb omgeving.

Voor wie is Debiweb consultancy geschikt?

Consultancy is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Debiweb garandeert nieuwe klanten een goede start door middel van een gedegen projectmatige aanpak tijdens de implementatiefase. Onze consultant helpen daarbij met de inrichting van de Debiweb en geven tips om hier optimaal mee te werken. Voor bestaande klanten is het goed om af en toe een evaluatie te doen. De consultant zal dan bekijken of het gevoerde beleid in combinatie met Debiweb geoptimaliseerd kan worden zodat resultaten worden verbeterd.

Waarom zou ik een consultant van Debiweb inhuren?

Wil je snel en goed van start gaan met Debiweb? Dan laat u zich het beste adviseren door één van onze ervaren consultants.. Onze consultant denkt mee over en helpt mee met procesverbetering, zodat u alle relevante functionaliteit van Debiweb effectief kunt benutten. De consultant zorgt er dan voor dat Debiweb optimaal aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen. Hierdoor maakt een een goede start en krijgt u gelijktijdig waardevol inzicht aangaande de bedrijfsprocessen.

Hoe zet ik een consultant van Debiweb in?

Dat kan bij het afsluiten van het abonnement, via één van onze klantadviseurs. Wilt u gebruik maken van een vorm van consultancy? Bel ons: 038 -3851868 of stuur een e-mail: support@debiweb.nl

Support en sales ons team staat voor u klaar!

Bel ons:
038 - 385 18 68
Mail ons:
support@debiweb.nl
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »