Over Debiweb Plezier in
creditmanagement

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van creditmanagement en debiteurenbeheer ontwikkelden wij een unieke en op de praktijk gestoelde webapplicatie. Onze idealen voor uw bedrijf? Tijdsbesparing, een lagere gemiddelde betalingstermijn, minder openstaande facturen en incasso’s, meer liquide middelen en duurzame klantrelaties. Kortom, meer werkplezier!

  • Scherpe blik op uw bedrijfsresultaat
  • Oog voor uw klantrelaties
  • Ons vakmanschap aan úw zijde
Plezier in creditmanagement

Jarenlange
ervaring

Dikke pakken tijds- en papierverslindende kettingformulieren voor de uitvoering van debiteurenbeheer… Het was KCF Credit Management een doorn in het oog. Om die reden kwam het bedrijf al in 1996 met het idee voor software die deze werkzaamheden automatiseerde. Alle kennis en ervaring die wij sindsdien opdeden, verwerkten wij in een compleet nieuwe versie van Debiweb.

Betaalbaar
totaalpakket

Debiweb is hét betaalbare totaalpakket voor creditmanagement. Een efficiënte en flexibele webapplicatie die zich volledig aanpast aan de doelstellingen van úw bedrijf, dossiers opbouwt, rapportages samenstelt en eenvoudig te koppelen is aan ieder boekhoudpakket. Gemaakt door specialisten die het systeem zelf ook intensief gebruiken.

Wat is het zwaard van Damocles boven uw bedrijf?

Veel bedrijven zijn zich niet bewust van de latente werkkapitaalrisico’s die als een zwaard van Damocles boven hen hangen. Debiweb draagt bij aan bewustwording van de aanwezige problemen door ze op een logische en transparante wijze inzichtelijk te maken. Uw bedrijfsprocessen leggen we op flexibele wijze vast in een robuust stappenplan, waarna u enkel nog de voorgestelde actiepunten uitvoert.

Benieuwd naar
onze oplossing?

Door jarenlange ervaring in creditmanagement weten wij waar ondernemers ’s nachts van wakker liggen. En belangrijker: waar ze wakker van zouden móeten liggen. Debiweb zorgt voor nachtrust, doordat we al onze kennis samenbrachten in onze webapplicatie. Debiweb maakt risico’s rond uw geldstromen inzichtelijk, stelt gerichte acties voor en voert deze effectief uit.

Flexibel totaalpakket

Onze webapplicatie biedt ultieme flexibiliteit bij het inrichten van een order-to-cash-proces dat bij uw bedrijf past. Wij assisteren u bij het secuur inrichten van Debiweb, afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Zo creëren we bewustwording van latente risico’s/problemen en bepalen we KPI’s. Want goed creditmanagement is veel meer dan alleen het innen van geld.

Hapklare actiepunten

Uw bedrijfsprocessen worden in Debiweb onderdeel van een robuust stappenplan. Daarna is het voor u slechts nog een kwestie van uitvoeren van hapklare actiepunten. Een belletje naar uw debiteur of een digitale aanmaning versturen? Debiweb houdt het bij en herinnert u aan de juiste acties op het juiste moment.

Grondige dossieropbouw

Debiweb brengt alle klantinformatie op een overzichtelijke manier samen, gekoppeld aan het boekhoudprogramma van uw keuze. Onze applicatie zorgt voor een grondige dossieropbouw van alle ontwikkelingen omtrent uw debiteuren. Daarbij heeft u op ieder gewenst moment de huidige stand van zaken inzichtelijk en kunt u altijd terugvallen op een compleet klantdossier.

Benieuwd hoe debiweb uw
bedrijf naar een hoger plan tilt?

Deze bedrijven werken
al met Debiweb

Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op
Christiaan Roos Debiteurenbeheerder Gebr. Fuite Veevoeders
Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op

Support en sales ons team staat voor u klaar!

Bel ons:
038 - 385 18 68
Mail ons:
support@debiweb.nl
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »