Software voor debiteurenbeheer: betaalbaar totaalpakket

Geen inzicht in uw openstaande facturen en debiteuren? Creëer met software voor debiteurenbeheer een digitale krediet-assistent die 24/7 voor u klaarstaat. Zo vergeet u nooit belangrijke actiepunten en verzamelt u alle belangrijke correspondentie met uw debiteuren in afzonderlijke klantdossiers. Met Debiweb werkt u toe naar een optimaal proces voor geautomatiseerd debiteurenbeheer: snellere betalingen, meer werkkapitaal en een optimale cashflow.

  • Betaalbaar abonnement, onbeperkt aantal gebruikers
  • Eenvoudige werkwijze en interface
  • Overal verbinding met onze online applicatie
  • Sterk beveiligd, inclusief twee-staps-verificatie
  • Inclusief basisinrichting en stappenplan op maat

Debiweb demo Debiweb demo

ONTDEK DEBIWEB
MET ONZE DEMO

Waarom Debiweb?

Een betaalbaar totaalpakket voor creditmanagement, dat verder gaat dan enkel debiteurenbeheer.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…

De kans is groot dat uw bedrijf meer uit debiteurenbeheer kan halen dan het nu doet. Werkt u bijvoorbeeld nog met uitgeprinte stelposten of statische Excel-sheets, waarin u alle debiteuren en openstaande facturen handmatig bijhoudt? Deze manier van debiteurenbeheer vergt veel tijd en energie en kan een gebrek aan overzicht opleveren. Het gevolg is dat veel bedrijven dit ‘vervelende klusje’ ad hoc uitvoeren, wanneer het even uitkomt. Want u heeft toch wel leukere dingen te doen dan achter niet-betalende klanten aanvangen?

Alternatief voor debiteurenbeheer via boekhoudsysteem?

Ook komt het geregeld voor dat bedrijven debiteurenbeheer uitvoeren vanuit hun boekhoudsysteem. Alleen beperkt dit u in de manier van opvolging. Software voor debiteurenbeheer helpt u herinneren en aanmanen en verzorgt het hele proces van debiteurenbeheer; van klachtenbeheer tot het opvolgen van deurwaarders en betalingsovereenkomsten. Het biedt kortom structuur in uw order to cash-proces en fungeert als een feilloos geheugen dat u dagelijks informeert over hapklare actiepunten.

Qui iure doloribus eius sit sunt.
“Sinds we met Debiweb werken, administreren we met een glimlach”

Wat is debiteurenbeheer?

Voordat we de verdere voordelen van Debiweb uiteenzetten, willen we eerst kort stilstaan bij wat debiteurenbeheer precies is. De meest droge omschrijving daarvan is: het beleidsmatig opvolgen van openstaande posten bij debiteuren. Bij Debiweb zien we dit proces echter anders, namelijk het achterhalen van de reden van non-betaling.

Het verschil is dat wij altijd uitgaan van een zo duurzaam mogelijke relatie met uw klanten. Door tijdige en duidelijke communicatie vergroot u ten eerste de kans dat uw debiteur alsnóg betaalt. Meestal ligt er namelijk geen onwil ten grondslag aan zijn non-betaling, maar bijvoorbeeld slordigheid of kortstondige betaalproblemen. Door in gesprek te gaan, laat u zien dat u geeft om uw klant. De kans is daarna groot dat deze een volgende keer weer bij u aanklopt én op tijd zijn facturen betaalt. Want hij weet dat uw bedrijf anders aan de bel trekt.

Earum reiciendis esse qui accusamus sequi quis voluptatem molestias.
Vraag demo aan - Debiweb

Ontdek de mogelijkheden van debiweb

Vraag een gratis demo aan

Vraag demo aan
“Dankzij Debiweb is het overzicht terug en die ergernis voorbij”

Wat levert software voor debiteurenbeheer op?

Kortom: debiteurenbeheer verdient serieuze aandacht in iedere organisatie die wil groeien. Uw debiteurenbeheer uitbesteden aan onze digitale secretaresse levert veel voordelen op. Zo biedt Debiweb een overzichtelijk dashboard waarin niet alleen dagelijkse actiepunten staan, maar ook uw gemiddelde betalingstermijn, een ouderdomsanalyse en lopende klachten. Door dit overzicht werkt uw bedrijf effectief toe naar:

Inzicht in bedrijfsrisico’s en redenen van non-betalingen

Grotere efficiency in uw bedrijfsprocessen

Verlaging van de gemiddelde betalingstermijn (DSO)

Verhoging van uw werkkapitaal en ruimte om te investeren

Beperking van onnodige afschrijvingen op uw debiteuren

Tevreden klanten en duurzame klantrelaties

“Debiweb denkt en onthoudt voor ons”

Uw debiteurenbeheer uitbesteden

Wilt u ook graag uw debiteurenbeheer uitbesteden, maar daarvoor niet de hoofdprijs betalen? Debiweb biedt uitkomst. Daarnaast haalt u veel meer in huis dan alleen debiteurenbeheer. Het is namelijk een totaalpakket voor creditmanagement. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij gaan graag met u het gesprek aan.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Bekijk hier het abonnement van Debiweb!

Lees ook onze blog over creditmanagement!

Facilis consequatur blanditiis sit at tempora occaecati.

Support en sales ons team staat voor u klaar!

Bel ons:
038 - 385 18 68
Mail ons:
support@debiweb.nl
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »