‘Dankzij Debiweb is het overzicht terug!’

Kleding, schoonmaakmateriaal, gereedschap, hogedruksystemen en artikelen voor de visindustrie en maritieme branche. U vindt het bij Bakker Bedrijfsartikelen. Voor de groothandel uit Urk neemt secretaresse Janine Bakker ook de financiële administratie voor haar rekening. Dat ze die taken kan combineren, is te danken aan Debiweb.

“Voor we met Debiweb werkten, waren we wekelijks veel te veel uren kwijt aan ons facturatieproces. Inzicht krijgen in welke klanten te veel of juist te weinig betaalden, achterhalen waar nog rekeningen openstonden, uitzoeken wie een aanmaning moest krijgen… Op een gegeven moment raakten we het overzicht kwijt. Dat kostte naast tijd ook negatieve energie. Dankzij Debiweb is het overzicht terug en die ergernis voorbij.”

‘Een programma zonder poespas’

“Het programma zet de volledige geschiedenis en status per debiteur op een rij en meldt wanneer we welke actie moeten uitvoeren. Wie moeten we een rekening sturen? Wie met een belletje herinneren aan een openstaande betaling? En wie een eerste, tweede of derde aanmaning sturen? We gaan er nu een middagje voor zitten om onze volledige administratie op orde te houden. Dat lukt zonder poespas. Met een paar muisklikken is het geregeld.”

Meer blogs & referenties

Dicta iusto aut quis repellat praesentium iure eaque unde.
Referentie

Debiweb nam de onrust in het hoofd weg

Of het nu gaat om een rode loper, stand tapijt of de aankleding van een volledige hal, met creatieve en innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat alle evenementen en beurzen naar een hoger niveau getild worden.

Corrupti et quos culpa.
Referentie

‘Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op’

Fuite bestaat al meer dan 110 jaar. Vanuit Genemuiden produceert het familiebedrijf hoogwaardig veevoer, dat zij rechtstreeks op het erf levert aan Nederlandse en Duitse boeren

Contact Meer weten over Debiweb?

bel
Bel ons:
038 - 385 18 68
mail
Mail ons:
support@debiweb.nl
bezoek
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »