‘Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op’

Fuite bestaat al meer dan 110 jaar. Vanuit Genemuiden produceert het familiebedrijf hoogwaardig veevoer, dat zij rechtstreeks op het erf levert aan Nederlandse en Duitse boeren. Al die agrariërs hun rekeningen op tijd te laten betalen, kost debiteurenbeheerder Christiaan Roos dankzij Debiweb slechts een middagje per week.

“In 2015 ben ik bij Fuite aan de slag gegaan. Toen al werkte het bedrijf met Debiweb. Daar was het mee begonnen uit capaciteitsgebrek en om het debiteurenbeheer te professionaliseren. Ik vind het programma vanaf het begin al een verademing. Zonder dat er een cursus nodig was, kon ik ermee aan de slag. En als ik kijk naar hoeveel structuur het brengt in het beheren van debiteuren; Debiweb denkt en onthoud voor ons! Met het aantal klanten dat wij hebben, is dat overzicht essentieel.”

“Als ik een klant gesproken heb, doe ik daarvan verslag in Debiweb en koppel ik er een vervolgactie aan vast. Van dat belletje, het schrijven of die aanmaning, krijg ik automatisch een herinnering. Hierdoor volstaat een donderdagmiddag per week om er geen enkele betaling meer tussendoor te laten glippen. We hebben wel eens andere debiteurenbeheerprogramma’s aangeboden gekregen. Maar geen van die programma won het qua prijs-kwaliteitverhouding van Debiweb. Het totaalplaatje klopt gewoon!”

Meer blogs & referenties

Minima id voluptate cupiditate magnam.
Referentie

Debiweb nam de onrust in het hoofd weg

Of het nu gaat om een rode loper, stand tapijt of de aankleding van een volledige hal, met creatieve en innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat alle evenementen en beurzen naar een hoger niveau getild worden.

Et mollitia sed aliquid amet aut.
Blog

Creditmanagement: strategisch of softwarematig benaderen?

Creditmanagement dient u zowel strategisch als softwarematig te benaderen. Zelfs al is een waterdichte strategische procedure uitgewerkt: er is altijd softwarematige ondersteuning nodig om de strategische benadering te laten slagen.