‘Debiweb loste ons capaciteitsprobleem op’

Fuite bestaat al meer dan 110 jaar. Vanuit Genemuiden produceert het familiebedrijf hoogwaardig veevoer, dat zij rechtstreeks op het erf levert aan Nederlandse en Duitse boeren. Al die agrariërs hun rekeningen op tijd te laten betalen, kost debiteurenbeheerder Christiaan Roos dankzij Debiweb slechts een middagje per week.

“In 2015 ben ik bij Fuite aan de slag gegaan. Toen al werkte het bedrijf met Debiweb. Daar was het mee begonnen uit capaciteitsgebrek en om het debiteurenbeheer te professionaliseren. Ik vind het programma vanaf het begin al een verademing. Zonder dat er een cursus nodig was, kon ik ermee aan de slag. En als ik kijk naar hoeveel structuur het brengt in het beheren van debiteuren; Debiweb denkt en onthoudt voor ons! Met het aantal klanten dat wij hebben, is dat overzicht essentieel.”

“Als ik een klant gesproken heb, doe ik daarvan verslag in Debiweb en koppel ik er een vervolgactie aan vast. Van dat belletje, het schrijven of die aanmaning, krijg ik automatisch een herinnering. Hierdoor volstaat een donderdagmiddag per week om er geen enkele betaling meer tussendoor te laten glippen. We hebben wel eens andere debiteurenbeheerprogramma’s aangeboden gekregen. Maar geen van die programma won het qua prijs-kwaliteitverhouding van Debiweb. Het totaalplaatje klopt gewoon!”

Meer blogs & referenties

Facere et qui quia odit sit quisquam dolorum.
Blog

Creëer in 5 stappen proactief beleid voor vlijmscherp creditmanagement

Creditmanagement vormt de financiële kurk waarop ieder gezond bedrijf drijft. Het helpt u om bedrijfsrisico’s te bestrijden en uw debiteuren tijdig te laten betalen. Tegelijkertijd creëert u méér investeringsruimte én vergroot u de klanttevredenheid. Maar voordat u aan de slag kunt met creditmanagement, is het belangrijk om proactief beleid op te stellen. Anders is het als varen op zee zonder navigatie; uw schip gaat vooruit, maar voor hoe lang en waarheen is onduidelijk. KCF stippelt de koers voor u uit in 5 stappen!

Consequatur laboriosam dolorem corrupti vel et quod provident.
Blog

Beluister onze podcast over creditmanagement

Met trots presenteren wij u onze nieuwe podcast Debiweb Podcashflow! Hiermee geven we uw bedrijf kennis en tips op het gebied van creditmanagement en debiteurenbeheer. Zodat u kunt toewerken naar een zo optimaal mogelijk werkkapitaal. We nemen uw financiële blinddoek af!

Support en sales ons team staat voor u klaar!

Bel ons:
038 - 385 18 68
Mail ons:
support@debiweb.nl
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »