Debiweb nam de onrust in het hoofd weg

Of het nu gaat om een rode loper, stand tapijt of de aankleding van een volledige hal, met creatieve en innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat alle evenementen en beurzen naar een hoger niveau getild worden. Bij de specialist in evenementen- en beurstapijt is Wendy van Maldegem Hoofd Administratie. Een rol waarin ze niet zonder Debiweb zou kunnen. De financiële blinddoek is af!

Dicta iusto aut quis repellat praesentium iure eaque unde.

“Inmiddels werken we al jarenlang met Debiweb. Heel eerlijk? We zouden niet meer zonder kunnen! In het verleden voerden we in Excel ons debiteurenbeheer. Toen hadden we nooit een compleet en realtime overzicht van onze openstaande posten. Dat we daardoor niet op het juiste moment de juiste actie uitvoerden, zorgde voor onrust in het hoofd. Sinds we met Debiweb werken, is de rust terug en administreren we met een glimlach.”

‘Compleet en realtime overzicht’

“Het complete en realtime overzicht is er nu altijd. Ons softwaresysteem Exact is gekoppeld aan Debiweb, dat onze administratieve processen volledig automatiseert. Het aantal (ver)late betalingen is flink verlaagd en in de cashflow gaat alles nu een stuk makkelijker. Technische problemen hebben we eigenlijk nooit. Alleen als er problemen zijn met onze server. Dan ligt de koppeling er met Debiweb ook vaak uit. Een belletje naar Debiweb is dan al genoeg om het op te lossen.”

Meer blogs & referenties

Consequatur laboriosam dolorem corrupti vel et quod provident.
Blog

Beluister onze podcast over creditmanagement

Met trots presenteren wij u onze nieuwe podcast Debiweb Podcashflow! Hiermee geven we uw bedrijf kennis en tips op het gebied van creditmanagement en debiteurenbeheer. Zodat u kunt toewerken naar een zo optimaal mogelijk werkkapitaal. We nemen uw financiële blinddoek af!

Contact Meer weten over Debiweb?

bel
Bel ons:
038 - 385 18 68
mail
Mail ons:
support@debiweb.nl
bezoek
Debisoft BV
Zwartewaterallee 44-48
8031 DX Zwolle
Plan uw route »